Lofferane

Lofferane

Lofferanes røst

Lofferane er en gjeng gutter som er glade i å gå på tur. Tiden vil vise hva denne bloggen kommer til å handle om. Vis at du er en blogger - loffergutt!

sommertur

TurerPosted by Ragnar Monday, April 13 2009 13:02
Hei.

Vi var på en helgetur tidligere i vinter hvor vi ble enige om at i 2009 skal hovedturen gå over Songavatnet og inn til Songavassdraget. Trond har skryti at han har båter vi kan bruke, så vi håper han ikke har glemt det. Jeg har kjøpt kart og startet på lesing / gjennomgang av det. Jeg gleder meg til turen. Håper dere andre også gjør det.

lofferhilsen
Ragnar

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Arild Tuesday, May 19 2009 13:57

Hallo folkens ..

Sessongen er godt i gang og jeg som Ragnar gleder meg til en ny Loffertur .. Snakket med Trond for noen dager siden og han meddelte at han ikke skulle være med på turen i sommer. Han hadde heller ikke noen båter vi kunne bruke som det ble snakket om tidligere. Derfor må oppfordringen bli at alle undersøker blandt venner og kjente om det er noen som har en båt eller to . Det kan hende at det er nok med en da vi sansynligvis blir fem mann ..